Wat doet Cordaan Thuisdiensten?

U wilt graag zelfstandig thuis blijven wonen, maar u heeft huishoudelijke hulp nodig? Cordaan Thuisdiensten is er voor u. Wij leveren u de hulp die ú wilt.

Werkzaamheden Cordaan Thuisdiensten

Samen met u bepalen we wat u nodig heeft om er voor te zorgen dat u zo lang mogelijk zelfstandig thuis kunt blijven wonen. Wij ondersteunen u bij allerlei huishoudelijke taken, zoals stofzuigen, schoonmaken en ramenlappen. Aan de hand van uw eigen mogelijkheden overleggen we samen met u welke werkzaamheden u of uw omgeving kunt doen en in welke taken onze hulp noodzakelijk is. Ook spreken we af wanneer u de hulp ontvangt en welke verwachtingen er wederzijds zijn. Zo krijgt u altijd de thuishulp die aansluit bij uw wensen.

Persoonlijke aandacht van uw thuishulp

Cordaan Thuisdiensten is een kleurrijke organisatie. Onze thuishulpen komen uit de buurt en spreken uw taal. Onze gemotiveerde hulpen zorgen niet alleen dat uw huis er piekfijn uitziet, maar u kunt ook rekenen op onze persoonlijke aandacht. Wij vinden het belangrijk dat u de hulp vertrouwt en een band kunt opbouwen. De hulp komt immers regelmatig bij u over de vloer. 

Regio

Cordaan Thuisdiensten biedt huishoudelijke hulp in Amsterdam en Diemen. De hulp komt bij u thuis, in welke wijk u ook woont.